venster sluiten
Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Zware baan

We bespreken de reorganisatie van ons bedrijf in jouw kantoor. Als leidinggevende heb ik veel moeilijke beslissingen te nemen en komt er veel op me af. Gelukkig ben jij er om me te helpen. Je bent specialist in reorganisaties en ondersteunt me met de wekelijkse sessies. Hoewel zo’n reorganisatie slopend is, zijn onze sessies altijd bijzonder en constructief. Behalve goed in je werk ben je ook nog eens bijzonder aantrekkelijk, waardoor ik er elke week naar uitkijk. Vandaag hebben we hard gewerkt. We leunen achterover en zuchten diep. “Goed gewerkt, het is mooi geweest voor vandaag”, zeg ik en ik sta op.

Opeens kom je dicht bij me staan. Ik ruik je aftershave, vermengd met de lucht van zweet door een dag hard werken. Je haalt een hand door je zwarte haar. “Weet je dat ik jou een waanzinnig geile vrouw vind?” vraag je plotseling. Ik schrik van je directheid en weet niet waar ik moet kijken. Ik voel een warme gloed in mijn onderbuik en ben volledig van mijn stuk gebracht. Ik, de keiharde zakenvrouw, laat zich met één zin van haar à propos brengen. Plotseling pak je mijn linkerborst vast en wrijf je met je duim over mijn tepel. Mijn tepels worden direct hard en prikken in mijn nette blouse. Je buigt je voorover en duwt je tong in mijn mond. Mijn benen beginnen te trillen en voor ik het doorheb staan we heftig te tongen. Ik laat los. “Stop. Dit kan echt niet”, roep ik. “We werken samen, meer niet.” Ik ren de kamer uit.

Pas een week later zie ik je weer. Ik heb de hele week aan het voorval gedacht, maar geen contact met je durven opnemen. We gaan dit weekend samen naar een conferentieoord waar de reorganisatie met alle partijen wordt kortgesloten. We zijn allebei al jaren getrouwd, toch voel ik lichte spanning. Voor onze eerste gezamenlijke vergadering heb ik een strak, net mantelpakje met een beetje decolleté aangetrokken. Daaronder draag ik mijn mooiste lingerie, gewoon om me sexy te voelen. Ik sidder als ik je aan de grote vergadertafel zie zitten. De aanblik van jouw knappe verschijning tussen al die andere saaie, grijze mannen maakt me enorm geil. Ik voel me nat worden zodra onze blikken elkaar kruisen. Gelukkig wend je daarna je blik af, stel je voor dat de andere heren hier iets van zouden merken. Voor hen ben ik de op-en-top onberispelijke zakenvrouw.

Er is steeds geen enkel moment waarin ik je alleen kan zien of spreken die middag. We zijn continue omringd door zogenaamd belangrijke directeuren die allemaal mee moeten onderhandelen. Mijn geilheid maakt dat ik enorm alert ben in de vergadering. Met rode wangen onderhandel ik er met gemak de ene grote deal na de andere uit. Af en toe zie ik je naar me kijken, met een alleszeggende grijns op je gezicht. Tijdens de koffiepauze kom je op me af. Je buigt je voorover, zogenaamd om suiker te pakken, en fluistert in mijn oor: “Vanavond kom ik naar je kamer.”

Bij het afsluitende diner met de hele groep krijg ik uitgerekend de stoel naast jou toegewezen. Ik durf je niet aan te kijken, mijn blik zal alles verraden. Af en toe duw je je been tegen de mijne. Op een gegeven moment voel ik een hand op mijn knie. Jij hebt lef! Terwijl iedereen zich bezighoudt met het hoofdgerecht en een beleefde conversatie, schuift jouw hand onder tafel over mijn been omhoog. Je wringt je vingers onder mijn rokje en duwt ze achter de rand van mijn slipje. Ik moet me inhouden om niet te kreunen. In plaats daarvan doe ik alsof er niets aan de hand is en knik ik vriendelijk naar mijn sullige overbuurman die een saaie monoloog houdt over aandelen en obligaties.

Je duwt een vinger in mijn kutje en met je duim masseer je mijn klitje. Als de ober op ons af komt om de borden weg te halen en het dessert te serveren trek je snel je hand terug. Ik krijg geen hap meer door mijn keel. Jij haalt de vinger die net in mijn slipje zat door de slagroom, om hem vervolgens af te likken. “Wat een heerlijke, verse slagroom”, zeg je. De tafelgenoten knikken instemmend.

Na het diner is er tijd voor een opfrismoment op de eigen kamer. Botergeil en kletsnat snel ik me naar mijn kamer. Ik plof op het bed en wrijf over mijn hard geworden tepels en voel ze direct hard worden. Zou je echt komen, vraag ik me af. Dan opeens gaat mijn deur open en sta je midden in mijn kamer. “Ik kom je neuken”, is het enige wat je zegt. Ik loop langzaam op je af. Je pakt me beet en zoent me. Ik voel je tong in mijn mond. In no-time heb je mijn blouse open geknoopt en haal je mijn borsten uit mijn beha. “Jezus, wat ben je lekker”, kreun je. Gulzig kus je mijn tepels, je maakt me helemaal gek.

We laten ons op het bed vallen. Ik duw je op je rug en ontdoe je van je kleding. Ik laat mijn handen over je heerlijke borstkas glijden, terwijl ik je prachtig grote pik bekijk. Dan laat ik mijn hoofd zakken om aan je eikel te likken. Je kreunt hard. Ik neem je pik in mijn mond en begin je langzaam te pijpen. Je doet je ogen dicht en geniet. Ik draai mijn billen naar je toe en je begint met je handen mijn lijf te verkennen. Onhandig probeer je me te ontdoen van alle kledingstukken die in de weg zitten. Terwijl ik je steeds sneller pijp heeft een van je handen mijn klitje gevonden en begin je me te masseren. Met de andere hand neem je een tepel tussen vinger en duim. Wat is dit heerlijk! Het duurt niet lang voor je klaarkomt. Ik slik je heerlijke zaad door.

Dan is het mijn beurt. “Ga op me zitten, ik wil je kutje proeven”, zeg je met een krakende stem. Ik ga op mijn knieën boven je gezicht zitten. Met mijn handen steun ik tegen de muur aan het hoofdeind van het bed. Ik breng mijn kut naar je gezicht. Terwijl je mijn klitje likt en zuigt, stop je twee vingers in me. Ik voel direct een orgasme opwellen en kom kreunend klaar.

Ik ga naast je liggen en we kijken elkaar grijnzend aan. “Jezus, wie had dit gedacht!” lach je. Maar we zijn nog niet klaar. Je pik is alweer keihard geworden. Je draait me op mijn zij en met één stoot zit je volledig in me. Ik kreun van genot. Nog nooit ben ik zo ontzettend geil geweest. Je stoot hard en in een hoog tempo. Ondertussen pak je mijn borsten vast en knijp je in mijn tepels. Ik voel een tweede orgasme opkomen en als ik kreunend klaarkom voel ik jou ook voor de tweede keer spuiten. Uitgeput zakken we naast elkaar op het bed. Je kruipt dicht tegen me aan en samen vallen we in slaap. De afsluitende borrel missen we. Na een paar uur worden we wakker en beginnen we weer opnieuw. Ik ben benieuwd of we morgenvroeg nog wel aan de ontbijttafel verschijnen.

AnoniemDit verhaal is 31741 maal gelezen.
Er is 222 maal op gestemd, en heeft een gemiddelde waardering van 7.7.
Laat uw mening weten, en geef een cijfer!


Meer lezen? Bestel de Shespot verhalen in boekvorm
Opwindende films voor haar en hem?
Lees de Shespot filmrecensies met tips

Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
venster sluiten