venster sluiten
Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

De laatste vakantiedag, deel 1

Woensdagochtend word ik rillend van de kou ruw gewekt. Mijn lief heeft zich het dekbed toegeëigend en dat is niet de eerste keer! Een duveltje wordt wakker en stookt enthousiast een nijdig gevoel op. Geïrriteerd draai ik mij om. Het duveltje doet er nog een schepje bovenop. Half overeind zittend wil ik haar een stevige ruwe por geven, maar als ik zie hoe vredig zij slaapt verdwijnt alle venijn als een dief in de nacht. Stil kijk ik naar de fijne contouren van haar gezicht die desondanks het schemerdonker goed zijn te zien. Het is alsof ik kijk naar een meesterwerk van een Nederlandse meester uit de zeventiende eeuw die de slapende Helena en haar enigmatische glimlach heeft vereeuwigd. Het verbaast mij dat mensen kennelijk ook in hun slaap kunnen glimlachen. “Waar droomt zij over?”

Een blik op de wekker vertelt dat het net over zessen is. Veel te vroeg voor een vakantiedag om op te staan, maar ik ben klaarwakker. Wat nu? Het is onze laatste vakantie dag en dan zien wij elkaar een poosje niet meer. Snel verdring ik de melancholische gevoelens. Vandaag wil ik haar verwennen en niet denken aan het ophanden zijnde afscheid. Een ontbijtje op bed lijkt mij een goed begin van deze dag. Voorzichtig sta ik op om haar niet te wekken.

De krant, die ongetwijfeld weer rijkelijk is gevuld met onzinnig nieuws over wat beroemdheden nu weer voor schandelijke dingen hadden gedaan, lag te wachten op de deurmat. Jeetje, de krantenbezorger doet zijn ronde echt voor dag en dauw en dat tijdens deze koude winterdagen. Brrr… de automatische thermostaat heeft de verwarming nog niet ingeschakeld en alle ledematen worden langzaam stijf van de kou. Snel raap ik de krant op en loop rillend de woonkamer in om de verwarming handmatig in te schakelen. Daarna ga ik terug naar de keuken.

Zonder mij er echt bewust van te zijn vul ik de koffiezetter, omdat mijn gedachten met haar bezig zijn. Als het brood uit de vriezer wordt gehaald realiseer ik mij opeens dat het nog veel te vroeg is om nu al het ontbijtje te maken. Wat nu? Met de handen over elkaar zitten en dan ledig voor mij uit gaan zitten staren? Dat ligt niet in mijn aard. De krant lonkt, maar ik laat mij niet verleiden om hem te lezen. Om de tijd te verdrijven begin ik met het maken van een boodschappenlijstje, maar al snel dwalen de gedachten weer af naar de fijne dagen wij hebben gehad. Het ophanden zijnde afscheid geeft— heel vreemd — ook een gevoel van warmte en troost, omdat er geen enkele twijfel meer bestaat over hoe belangrijk zij voor mij is.

De met het verkeerde been uit bed gestapte benedenbuurman slaat zijn voordeur zo hard dicht dat ik opschrik uit mijn overdenkingen. Hemeltjelief, waar heeft die nu weer last van? Mijn stille tirade verstilt subiet als ik de tijd zie die de ovenklok aangeeft. O, jee het is al kwart over zeven. Ik ken haar gewoonte om zo rond half acht te ontwaken. Nu moet ik voortmaken met mijn verrassing.

Om half acht loop ik de slaapkamer in met een lekker ontbijtje en dampende bakjes koffie. De schone slaapster ligt half blootgewoeld op haar rug in een niet zo elegante pose. Het kan mij niet deren, omdat een mysterieuze kracht mij doet verlangen om haar aan te raken. Het dienblad met het ontbijtje zet ik op het nachtkastje. Zachtjes kruip ik naast haar op het bed en begin met uit het dekbed pellen van de schone slaapster. Het is een geduldig werkje en het lukt mij zonder haar te wekken. Zachtjes streel ik de half blote rechterborst. Ik word er opgewonden van.

Mijn tedere bedoelingen worden niet vriendelijk ontvangen en mopperend gaat ze slaperig opzoek naar het dekbed, maar in plaats daarvan vindt ze mij. Zonder iets te zeggen draait zij zich om en slaat haar arm om mij heen. Ze is behoorlijk sterk en duwt mij met gemak omlaag. Zonder de ogen te open kruipt zij tegen mij aan. Een heel erg sensueel en slaperig ‘Goedemorgen’ helpt niet om mijn opwinding onder controle te houden. Ik heb zin in haar, maar we wil nog niet wakker te worden. Haar vingers beginnen te spelen met een tepel, die door dunne stof van mijn nachthemd goed voelbaar is. Heerlijk, ik wil meer en zij volgens mij ook. Maar… ik heb een ander plan.

Zij kent de soms onkuise bedoeling van een door mij gemaakt ontbijtje op bed nog niet. Ik wil spelen, voelen, verlangen en kijken. En dan eindigen in elkaars armen en genieten. De winnaar – als die er überhaupt is – is degene die het lukt om de ander te verleiden.

In onderbreek haar half slaperige toenadering. “He, ik heb een lekker ontbijtje klaar staan en de koffie wordt koud”, zeg ik. Ze komt in actie; ze kruipt boven op mij en kijkt met een onderzoekende blik, maar ik speel met verve de vermoorde onschuld. Met een kusje lief en zacht probeert zij mij op andere gedachten te brengen. Heel verleidelijk, maar ik ben onder geen voorwaarde bereid om mij zo gemakkelijk gewonnen te geven.

Resoluut en zonder pardon wurm ik mij uit haar omhelzing, zodat ik met het kussen in mijn rug lekker tegen het hoofdeind van het bed zit. Wij kijken elkaar weer in de ogen en nu moet ik echt alle zeilen bij zetten om die smachtende, zoete verleiding te weerstaan. Haar tong streelt mijn lippen. In een moment van zwakte geef ik mij over aan een heerlijke kus. De warme gloed begint zich langzaam te verspreiden. Bijna vergeet wat ik van plan ben. Ik pak haar hoofd stevig vast, zodat ik kan ontsnappen aan deze verleiding.

“Kom je lekker tegen mij aanzitten?”, vraag ik. Ze kijkt verbaasd en overdonderd, omdat ik nog steeds niet inga op haar avances. Verward over mijn gedrag en niet wetend hoe te reageren gaat zij met haar rug tegen mij aan tussen mijn benen zitten. De geur en de warmte van haar lijf veranderen de gloed in een smeulend vuurtje. Met moeite dwing ik mijzelf om niet toe te geven en richt de aandacht ik op de aardse zaken, zoals het boodschappenlijstje en wat de pot vanavond zal schaffen.

Het ontbijtje met geroosterd brood, marmelade, appelstroop en jam bevalt haar goed. Wij keuvelen wat en besluiten om de ochtend te gebruiken voor de boodschappen en de middag om nog wat te gaan winkelen. Zij kent de Indonesische keuken niet, maar dankzij haar avontuurlijke geest is zij gemakkelijk over te halen om eens een Sajoer met kousenbandjes voor vanavond te maken. Ik heb stiekem een knoopje van haar nachthemd losgemaakt en begin haar rechterborst zacht te masseren. Haar tepel wordt stijf door het spel van mijn vingers. Zo nu en pak ik haar tepel tussen duim en wijsvinger vast om er zachtjes te knijpen. Telkens als ik dat doe voel ik een kleine rilling door haar lijf gaan.

Zij slaakt een diepe zucht. Het puntje van haar tong maakt de lippen vochtig. Lippen die smachten naar een kus zijn een verleiding die ik met moeite negeer. Wie is nu wie aan het verleiden? Mijn handen leg ik op haar dijbenen. Langzaam glijden zij naar boven. Zij trekken het nachthemd mee. Een rilling gaat door haar lijf als voorpret voor wat ongetwijfeld gaat komen. Nonchalant verlegt zij de benen iets, zodat ook de intieme plekjes alle aandacht krijgen. Een hand glipt in het nachthemd om weer te spelen met de stijve tepel. Een paar vingers sluipen het onderbroekje binnen. Haar opwinding is duidelijk voelbaar. Mijn vingers zijn opzoek naar het meest gevoelige plekje. Als de vingers het opgezwollen knobbeltje vinden versnelt de ademhaling. Haar hoofd legt ze tegen mijn borst en met gesloten ogen geniet zij van mijn liefkozing.

Wordt vervolgd...

MorticiaDit verhaal is 28820 maal gelezen.
Er is 112 maal op gestemd, en heeft een gemiddelde waardering van 6.7.
Laat uw mening weten, en geef een cijfer!


Meer lezen? Bestel de Shespot verhalen in boekvorm
Opwindende films voor haar en hem?
Lees de Shespot filmrecensies met tips

Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
venster sluiten